Riigikogus taas lahtiste uste päev

13. apr. 2016 - Kommenteeri artiklit

Riigikogus toimuval traditsioonilisel lahtiste uste päeval saab tutvuda parlamendi tööga ja kohtuda fraktsioonides riigikogu liikmetega. Uudistada Toompea lossis ja riigikogu hoones, käia Pika Hermanni tornis. Rahval on  võimalus esitada infotunnis valitsuse liikmetele küsimusi. Teater NUKU rõõmustab lapsi etendustega „Okasroosike” ja „Gelsomiina tsirkus”. Lisaks on lastele avatud NUKU muuseumi lastetuba ja Kuberneri aias saab osaleda meremuuseumi mereteemalistes tegelustubades. Toimub temaatiline mälumäng koolide ja riigikogu võistkonna vahel. Päeva lõpetab NUKU koori hea tuju kontsert.

Riigikogu uksed on kõikidele avatud 23. aprillil kella 11‒16.

Ajakava

10.45 tervituskontsert lossi rõdult, uksed valla

10.50 riigikogu esimehe tervitus

11–16 ekskursioonid lossis, pääs Pika Hermanni torni (11.30, 13 ja 14.30 NUKU ekskursioonid lossis)

11–16 kohtumised fraktsioonides riigikogu liikmetega

11–12 kohvikujutud riigikogu liikmetega

12–13 infotund riigikogu istungisaalis. Rahva küsimustele vastavad valitsuse liikmed.

12 ja 13.30 etendus „Okasroosike” (5+) kunstisaalis

12.30 ja 14 etendus „Gelsomiina tsirkus” (7+) konverentsisaalis

13–14 mälumäng „25 aastat iseseisvuse taastamisest” Valges saalis

14–15 kohvikujutud riigikogu liikmetega

15–16 hea tuju kontsert Valges saalis. Esinevad NUKU koor ja näitlejad

Lastetoas NUKU muuseumi töötoad.

Kuberneri aias toimuvad meremuuseumi mereteemalised tegelustoad.

Üritus on tasuta.

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!