Sajad noored rahvatantsijad annavad Tallinnas kaks kontserti

7. apr. 2016 Erika Põlendik Eesti rahvatantsu ja rahvamuusika selts - Kommenteeri artiklit

Sel nädalavahetusel toimub juba 11. korda vabariiklik koolinoorte rahvatantsufestival, mille moto on „Rahvatants paneb silma särama”. Festivali raames annavad noored tantsijad Tallinnas kaks kontserti.

Esimene ülesastumine toimub laupäeval, 9. aprillil kell 18 Salme kultuurikeskuses ning teise kontserdi annavad noored tantsijad pühapäeva hommikul Tallinna Lennusadamas algusega 10.30. Lennusadamasse sissepääsu hinnad on tavapärased, kuid kontserdi eest lisatasu maksta ei tule.

Koolinoorte rahvatantsufestival on iga-kevadine traditsioon, tuues kokku sajad rahvatantsuhuvilised noored üle Eesti. Igal aastal korraldatakse see Eesti eri paigas, sel kevadel on korraldamine Tallinna käes. Kokku on festivalile oodata üle 700 noore rahvatantsija.

XI rahvatantsufestivalil saavad osalejad töötubades tantsida pärimustantsu, õppida valmistama rahvuslikku sõlge jm. Uudse asjana kaasatakse noori interneti turvalisuse ja küberohutuse teemalistesse töötubadesse.

 

 

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!