Täna avatakse raamatumess

7. apr. 2016 Eesti rahvusraamatukogu - Kommenteeri artiklit

Täna avatakse kogu perele mõeldud Tallinna raamatumess rahvusvahelise kirjandusfoorumiga „Kultuuride ristteel”. Raamatumess toimub 7.–9. aprillini rahvusraamatukogus. Üle 30 Eesti tippkirjastuse pakuvad uudiskirjandust ja hea hinnaga raamatuid. Toimub palju üritusi, alates töötubadest, raamatuesitlustest, kohtumistest autoritega kuni teatrietendusteni igas vanuses raamatusõpradele. Kavas on põnevad seminarid ja koolitused. Raamatumessi korraldajad ootavad nii eesti kui ka vene keelt valdavaid lugejaid. Mess on avatud rahvusraamatukogu fuajees 7. ja 8. aprillil kella 10–20 ning 9. aprillil kella 10–17. Sissepääs on tasuta.
Raamatumess toob Eestisse ka kaks rahvusvahelist seminari. Messi avab IV Põhja- ja Baltimaade kirjandusfoorum, mis keskendub nendes riikides tegutsevatele pagulasautoritele ja vähemusrahvustest kirjanikele. Foorumil arutletakse, kuidas kaasata erineva kultuuritaustaga inimesi, kuidas teisi mõista ja end mõistetavaks teha. Kogemusi jagavad eri rahvusest loojad.
Reedel, 8. aprillil ootame kujundusgraafikuid ja kirjahuvilisi tüpograafiaseminarile „KIRJAK 4”. Rikkalikus programmis on loenguid kalligraafiast ja käekirja õpetusest koolides, raamatukujundusest ja disainimõtlemisest, tüpograafiast keskkonnas ja kirillitsast. Esinevad oma ala spetsialistid Põhja- ja Baltimaadest ning Venemaalt.
Tutvu raamatumessi kavaga siin.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!