Tartu Forseliuse kool muudetakse perespordipäeval orienteerumisrajaks

1. apr. 2016 Kristina Kurm Tartu Forseliuse kooli vanematekogu liige - Kommenteeri artiklit

Laupäeval, 2. aprillil ootavad Tartu Forseliuse kooli vanematekogu ja õpetajad kõiki liikumishimulisi peresid koolimajja sportima.

Vanematekogu esindaja Andres Siiman selgitas: „Tahtsime korraldada ühe vahva kogukonnaürituse, mis tooks koolimajja ka neid, kelle lapsed praegu meie koolis ei õpi. Nii sündis vanematekogul koos õpetajatega idee spordipäevast, kuhu on oodatud kõik – sülelastest kuni vanavanemateni.”

Kell 11.30 algab terves koolimajas orienteerumismäng, mille käigus saab lahendada sportlikke ja nuputamisülesandeid. „Mõnel alal on võimalik mõõtu võtta ka individuaalselt, näiteks saab jõusaalis proovida kooli uhiuusi sõudeergomeetreid. Parimatele võistlejatele on auhinnad,” rääkis Siiman.

Kõik orienteerumisele registreerunud meeskonnad saavad kell 13 proovida maitsvat koolilõunat. Lisaks avab vanematekogu spordipäeval koolimajas heategevusliku koduste küpsetiste kohviku, mille tulu läheb koolile sportimisvahendite ostuks.

Kell 13.30 on spordipäeva kavas loeng rühist, kus füsioterapeut Reeli Tamme TÜ kliinikumist õpetab osalejatele ka harjutusi kehahoiu parandamiseks.

Päeva lõpus saab kaasa elada õpetajate ja lastevanemate pallimängudele.

Koolimaja uksed (Tähe t 103) avatakse hommikul kell 11 ja spordipäev lõpeb kell 15. Rohkem infot ja täpse ajakava leiab Forseliuse kooli kodulehelt http://www.tfk.tartu.ee/perespordipaev-2-aprillil-tartu-forseliuse-koolis/.

Spordipäeva toetab Euroopa majanduspiirkonna toetusprogramm Tartu linnavalitsuse koordineeritava „Tulukese” projekti raames.

 

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!