Tartus toimub esinduslik rahvusvaheline Aasia-uurijate konverents

4. apr. 2016 Virge Tamme Tartu ülikooli pressinõunik - Kommenteeri artiklit

7.–9. aprillini toimub Tartu ülikoolis suurim Aasia-uurijate foorum, mis Eestis seni peetud, teine Balti Aasia-uuringute ühenduse konverents. Ettekannetega esinevad 106 Aasia-uurijat 19 riigist. Eestist on ettekandjaid 38, neist 16 Tartu ülikoolist.

Kolmepäevasel konverentsil toimuvad ettekanded 11 temaatilises arutlusringis, seitsmes sektsioonis ning stendiettekannete sektsioonis. Temaatika on üsna lai, ulatudes Vana-Lähis-Ida uuringutest kuni tänapäeva sotsiaalsete kriiside analüüsini.

Konverents algab neljapäeval, 7. aprillil kell 10 plenaaristungiga Philosophicumi ringauditooriumis (Jakobi 2–226). Ettekandega esineb Vilniuse ülikooli orientalistikakeskuse professor ja kauaaegne juhataja indoloog Audrius Beinorius.

Reedel, 8. aprillil astuvad samas plenaarettekannetega üles nimekad Lähis-Ida uurijad Austriast – Gebhard J. Selz Viini ülikoolist ja Robert Rollinger Innsbrucki ülikoolist.

Konverents on avatud kõikidele huvilistele. Tutvu programmiga konverentsi kodulehel https://balticasianstudies.wordpress.com/.

Liitu üritusega Facebookis.

 

 

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!