Tehnikaülikoolis on täna koreakeelne kõnevõistlus

19. apr. 2016 Krõõt Nõges TTÜ pressiesindaja - Kommenteeri artiklit

Täna, 19. aprillil on tehnikaülikoolis koreakeelne kõnevõistlus. Omavahel võistlevad kümme TTÜ tudengit, kes alustasid korea keele õpinguid eelmise aasta sügisel. Autasustamistseremoonia algab kell 15 TTÜ Korea instituudis (Tallinn King Sejong Institute), tehnikaülikooli majandus- ja sotsiaalteaduskonna majas.

Iga võistleja esitab vähemalt kolme minuti pikkuse kõne „Miks ma õpin korea keelt?”. Võitja sõidab oktoobris kaheksaks päevaks King Sejong instituutide peakorterisse Seouli end täiendama.

TTÜ Aasia ja Vaikse ookeani piirkonna uuringute keskuse juhataja professor Peeter Müürsepp: „Instituudi arendamine on ülikooli jaoks strateegilise tähtsusega, sest pikemas perspektiivis peaks King Sejongi instituudist välja kasvama Eesti ja kogu Skandinaavia piirkonna korea kultuuri ja ärisuhete keskus. Eestil on palju õppida Korea Vabariigi kogemusest, mis võimaldas lühikese ajaga tõusta vaesusest Aasia ja kogu maailma majanduslikult üheks arenenumaks riigiks.”

TTÜ Korea instituut YouTube’is:

https://www.youtube.com/watch?v=pVhbPZz_TZU

https://www.youtube.com/watch?v=GyAzlQ3Q7d4

 

 

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!