Vabariigi presidendi väitlusturniiri finaalis arutletakse, kuidas tagada Eesti energiajulgeolek

28. apr. 2016 vabariigi presidendi kantselei avalike suhete osakond - Kommenteeri artiklit

Laupäeval, 30. aprillil kella 11–19 toimub Jüri gümnaasiumis (Laste 3) vabariigi presidendi väitlusturniiri finaal, kus noored arutlevad teemal, kuidas tagada Eesti energiajulgeolek.

President Toomas Hendrik Ilves kuulutas tänavu jaanuaris välja koolinoorte väitlusvõistluse, mille finaalis lähevad nüüd võistlustulle Jakob Westholmi gümnaasium, Tallinna Nõmme gümnaasium, Tallinna 21. kool, Kadrioru saksa gümnaasium, Kalamaja põhikool, Tallinna inglise kolledž, Lihula gümnaasium, Kose gümnaasium, Paikuse põhikool, Tallinna prantsuse lütseum, Tartu Karlova kool, Rakvere reaalgümnaasium, Tallinna kunstigümnaasium, Tallinna Kesklinna vene gümnaasium, Tallinna Mustamäe humanitaargümnaasium, Tallinna Linnamäe vene lütseum, Narva Pähklimäe gümnaasium, Kohtla-Järve Ahtme gümnaasium, Jõhvi gümnaasium ja Narva keeltelütseum.

Koolinoorte väitlusvõistlus on meeskondlik ja suunatud tulevastele valijatele (8.–12. klassid), noortele, kes järgmisel aastal lähevad kohalike omavalitsuse valimistele. Väideldakse nii eesti kui ka vene keeles. Võistluse eesmärk on aidata noortel arendada loogilist mõtlemist, esinemisjulgust, silmaringi ning argumenteerimisoskust. Infot võistluse kohta leiab www.väitlus.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!