Veeda suvi kasulikult ja põnevalt!

8. apr. 2016 Gerli Tiido - Kommenteeri artiklit

1 (66)Suve veetmise võimalus maal vanaema juures muutub aina haruldasemaks. Lapsed kipuvad jääma vanemate tööloleku ajaks üksi ning veedavad üha enam aega toas arvutimänge mängides. Seetõttu on aina olulisem lastele suveks sobivat ja meeldivat tegevust leida. Selleks pakub hea võimaluse suvetegevuste mess 1. mail Pärnu Kaubamajakas.

Suvetegevuste mess koondab lapse suvised võimalused: puhke-, õpi-, töö- ja spordilaagrid, aktiivsed tegevused ja kultuurisündmused, ning viib kokku tegevuste pakkujad ning suvetegevuste otsijad – lapsed-noored ja lapsevanemad.

Külastajatel on võimalik messil aktiivselt kaasa lüüa. Päeva jooksul pakuvad laagrite ja suveürituste korraldajad  põnevat tegevust, näiteks saab kohapeal mängida lõbusaid mänge.

Laagrivõimalusi tutvustavad nii suurte, üle-eestiliste kui ka Pärnumaa laagrite korraldajad. Kohal on näiteks Taevaskoja laager, TaimAUT laager, Pärnu noorte vabaajakeskus, Pärnu õpilasmalev, Lindi suvekool, Aasavili loodushommikud, Rajaleidja, Päästeameti noortering. Rahvusvahelisi võimalusi tutvustavad Archimedese noorteagentuur ja Work&Travel.

Hea ülevaate saab ka suvistest tantsulaagritest – näiteks JJ Street’i ja Happy Dancersi suvelaagrist – ning spordivõimalustest – Tatjana Jaansoni sõudetrennist, Kivisaare ratsatalu treeningutest, MyFitnessi võimalustest ja paljust muust.

Messil lõbustavad lapsi maskotid, üles pannakse „Minifarmi mängumaa” ja „Me ehitame linna” maja, kohal on Jääaja Keskus ja Tartu Skate­towni rulluisukeskus. Pärnu Surfiklubi on väljas oma lohedega. Valgeranna seikluspark tutvustab ronimisvarustust ja korraldab mänge.

Messi toetavad Sõõrikubaar, A le Coq Limonaad, Kaubamajakas, Kadarbiku, Zefiir Catering, kuurordigalerii Central, Kaja Keraamika jt.

Info eksponentide kohta jääb nädalaks pärast messi Pärnu Kaubamajakasse tutvumiseks. Eksponentide jaoks on messile registreerimise tähtaeg 15. aprill. Mess on külastajatele tasuta.

Lisainfo www.galerii.turundustugi.ee/mess ja Facebookis https://www.facebook.com/Suvetegevustemess.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!