Võta osa Tartu ülikooli muuseumi auhinnamängust!

5. apr. 2016 Pilvi Käiro Tartu ülikooli muuseumi kommunikatsioonispetsialist - Kommenteeri artiklit

1. mail avab Tartu ülikooli muuseum suvehooaja aastanäitusega “Maailma mõõtmine”, mille keskmes on kuue Eesti juurtega maadeuurija avastusretked eriilmelistesse maailmajagudesse, alates arktilisest kargusest ning lõpetades troopilise küllusega. Kolmel järgneval nädalal tutvustame killukesi nende suurmeeste ekspeditsioonidest kuueosalise mälumängu kaudu. Iga kord loosime kõigi vastanute vahel välja perepileti meie uue näituse avamisele. Uudistamist jätkub nii suurematele kui ka väiksematele, sest lisaks aastanäituse avamisele tähistame 1. mail lõbusa ja tegevusterohke perepäevaga ka Hullu Teadlase sünnipäeva “Hullu Teadlase tagasitulek rännakult”.

Võta mängust osa ja jälgi meie tegemisi muuseumi Facebooki​ lehel.

 

 

 

 

 

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!