Algab registreerimine HeadReadi üritustele

10. mai 2016 Mari Rebane kirjandusfestivali HeadRead pressiesindaja - Kommenteeri artiklit

Tänasest algab registreerimine kirjandusfestivali HeadRead kirjanduslikele jalutuskäikudele, krimikirjanduse töötoale ja proosavõistulugemisele.

Kirjanduslikud jalutuskäigud on HeadReadi pikaajaline traditsioon.

Tänavu saab alates neljapäevast, 26. maist jalutada Nõmmel, Kalamajas, Kadriorus ja vanalinnas, viimases toimub jalutuskäik vene keeles. Teejuhid on Nõmmel Jaanus Vaiksoo ja Wimberg, Kalamajas Maarja Kangro ja Eeva Koldits, Kadriorus Maarja Vaino ning vanalinnas Josef Kats.

Kirjanduslikule jalutuskäigule saab registreeruda aadressil retk@headread.ee.

Mullu kenasti tuule tiibadesse saanud proosavõistulugemine peetakse ka sel aastal. Kes kroonitakse proosalugemise meistriks, selgub neljapäeva, 26. mai õhtul Kirjanike Maja musta laega saalis. Üritus algab kell 20, võistulugemist juhib Indrek Koff. Registreeruda saab aadressil info@headread.ee.

Kirjanik Jason Goodwin askeldab HeadReadil mitmes rollis. Üks festivali menukeid on Goodwini korraldatav krimikirjanduse töötuba, mis toimub laupäeval, 28. mail kell 12 Tallinna keskraamatukogus. Töötuba on inglise keeles ning sellele saab registreeruda aadressil info@headread.ee.

Huvilistel tasub kõigile ülalnimetatud ettevõtmistele end kiiresti kirja panna, sest huvi nende vastu on suur ja kohad täituvad väga ruttu.

Kirjandusfestival HeadRead toimub 25.–29. maini, lisateavet kogu programmi kohta leiab kodulehelt headread.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!