Algavad Tallinna ülikooli Õpilasakadeemia suveloengud

30. mai 2016 TLÜ - Kommenteeri artiklit

15.–18. juunini toimub Õpilasakadeemia loengusari, mis võimaldab gümnaasiumi- ja kutsekoolinoortel tutvuda Tallinna ülikooli erialadega. Tänavu ülikooli astujad saavad loengutelt kindlasti ka lisateadmisi, mida lähenevatel eksamitel kasutada.
Suveloengutel on esindatud 2/3 Tallinna ülikooli erialadest, sobivaid teemasid leiab nii ajakirjandus-, poliitika- kui ka kultuurihuviline. Ajakava täiendatakse pidevalt.
Tänavu esimest korda toimuvat sarja viivad läbi Tallinna ülikooli õppejõud ja üliõpilased. Registreerimine kestab 9. juunini. Täpsem info: tlu.ee/loengutesari.
Vaata ka Õpilasakadeemia veebi ja Facebooki.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!