Chicago ülikooli professori avatud loeng homme Tallinnas: millal toimub järgmine majanduskriis?

19. mai 2016 Anni Metstak Estonian Business Schooli avalike suhete spetsialist - Kommenteeri artiklit

Homme, 20. mail kell 15 toimub Estonian Business Schoolis Ronald Coase’i instituudi seminari raames Chicago ülikooli professori Robert Aliberi avatud loeng teemal „Järgmine majanduskriis?”.

Chicago ülikooli majandus- ja finantsala emeriitprofessor Robert Aliber arutleb loengus möödunud majanduskriiside üle ning võimaliku järgmise kriisi teemadel. Kus järgmine suurim kriis alguse saab? Milline saab olema selle mõju eelmiste kriisidega võrreldes? Kuidas see mõjutab eurotsooni? Mis eurost üldse saab? Mida näitavad tuleviku kohta negatiivsed intressimäärad?

Robert Aliber viibib Tallinnas seoses EBS-is toimuva Ronald Coase’i instituudi seminariga. Ronald Coase’i instituut on majandusteaduse organisatsioon, mille peamine eesmärk on aidata kaasa majandusküsimuste lahendamisele nii teaduses kui ka praktikas. Instituudi seminar toimub Eestis esmakordselt.

Loeng viiakse läbi inglise keeles ning on kõigile huvilistele tasuta. Loengu juhatab sisse Eesti majandusteaduse seltsi president, EBS-i lektor ja vaba majandusmõtte keskuse juhataja Meelis Kitsing.

Loengu otseülekanne 20. mail alates kella 15 Postimehe majandusportaalis.

Rohkem infot avatud loengu kohta siit.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!