Eesti–Soome alushariduse juhtimiskonverents vaatab juhtimise tulevikku

10. mai 2016 Virge Tamme Tartu ülikooli pressinõunik - Kommenteeri artiklit

12. ja 13. mail toimub Tartu ülikoolis Eesti-Soome alushariduse juhtimiskonverents „Juhtimine tulevikus – väljakutse juhtide ja õpetajate professionaalsusele”. Konverentsi esimese päeva peaettekannetest teeb ülekande ja salvestuse www.uttv.ee.

Konverents käsitleb alushariduse õpetajate ja juhtide professionaalsust võrdlevalt Eestis ja Soomes nii riigi, ülikooli, kohaliku omavalitsuse kui ka lasteaia tasandil laste ning lastevanemate huve arvestavalt.

UTTV-s ülekantavad peaettekanded teemal „Hetkeolukord ja väljakutsed alushariduses Eestis ja Soomes” teevad üld- ja kutsehariduse asekantsler Mart Laidmets ning Soome haridus- ja kultuuriministeeriumi haridusnõunik Kirsi Alila Soome. Teemal „Hetkeolukord ja väljakutsed alushariduses ja juhtimises kohaliku omavalitsuse tasandil Eestis ja Soomes” kõnelevad Tartu abilinnapea Tiia Teppan ja Turu linnavalitsuse osakonna juhataja Maija-Liisa Rantanen.

Peaettekanded lõpetab Northamptoni ülikooli vanemlektor Jane Murray teemal „Juhtimine ja eestvedamine alushariduses. Juhi ja õpetaja professionaalsus. Alushariduse kvaliteet”.

Rohkem infot saab lugeda konverentsi kodulehelt.

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!