Narva kutseõppekeskuse meistriklassid tõid lasteaedadesse palju saginat

27. mai 2016 Narva kutseõppekeskus - Kommenteeri artiklit

dsfgNarva kutseõppekeskus tutvustas eelmisel nädalal linna lasteaedades ametihariduse võimalusi, andes õpilastele võimaluse ise käed külge panna.

Näiteks sai valmistada küpsiseid, meisterdada lõngast ja kangast nukke, imestada vahvate katsete üle ning mängu kaudu tutvuda automehaanika ja teiste kutseõppeerialadega. Kuues lasteaias viidi läbi ühtekokku 11 meistriklassi.

Kutseõppekeskuse direktori Riina Veidenbaumi sõnul on lasteaedades läbiviidavatest meistriklassidest kujunenud meeldiv traditsioon, mis ajas muutunud ainult paremaks.

“Oleme lasteaialastele käinud kutseõppevõimalusi tutvustamas juba mitu aastat ning saanud neilt väga vahetut ja kasulikku tagasisidet selle kohta, mis neile meeldib ja mis mitte,” ütles Veidenbaum. “Kuna selles vanuses meeldib lastele endal käed külge panna, avastada ja imestada, siis oleme oma meistriklassid just selliselt üles ehitanud.”

Direktor lisas, et kohtumiste ettevalmistamisel ja läbiviimisel on nii kooli õpetajad kui õpilased teinud väga head tööd, mis kajastub aktiivses kaasalöömises.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!