Õpilaskonkurss ootab reaalteaduslikke uurimistöid

27. mai 2016 Kadri Kunnus TÜ avalike suhete peaspetsialist - Kommenteeri artiklit

TÜ loodus- ja täppisteaduste valdkond ning TÜ teaduskool kuulutavad välja õpilaste loodus- ja täppisteaduslike loov- ja uurimistööde konkursi. Tähtaeg 15. juuni, osalejate vahel loositakse välja iPad mini.

Oma loov- ja uurimistöid kutsuvad korraldajad konkursile esitama üldharidus- ja kutsekoolide õpilasi, nii individuaalselt kui ka kollektiivselt. Eraldi hinnatakse põhikooli ja gümnaasiumi kategoorias.

Žürii hindab tööde uurimuslikkust, originaalsust, analüüsi- ja üldistus­oskust, samuti teksti korrektsust ja arusaadavust ning kasutatud kirjanduse ja veebimaterjalide valiku otstarbekust ja viitamise korrektsust. Töö võib olla kirjutatud eesti, vene või inglise keeles, vähemalt pool mahust peab olema autoritekst.

Tööd palume saata elektroonselt (soovitavalt pdf-formaadis) 15. juuniks aadressil http://opik.fyysika.ee/index.php/poll/view (kood: uurimus2016).

Eraldi arvestust peetakse tööde üle, mille üks või kõik juhendajad on ülikoolide või teadusasutuste akadeemilised töötajad.

Parimate uurimistööde autorid ja nende juhendajad saavad auhinnad. Jagatakse rohkelt eripreemiaid, sealhulgas saavad auhinna oma kategooria parimate uurimistööde autorid ning kõige aktiivsemalt osalenud koolid.

Konkursi käiguga saab end kursis hoida: https://www.facebook.com/­uurimisryhm/.

Lisainfo: Kaido Reivelt, Tartu ülikooli koolifüüsika keskuse juhataja, kaido.reivelt@ut.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!