Põhikooli bioloogiaolümpiaadi lõppvoorus särasid Saaremaa ühisgümnaasiumi õpilased

23. mai 2016 HTM - Kommenteeri artiklit

Bioloogiaolümpiaadi põhikooliastme lõppvoor toimus 20. ja 21. mail Valgamaal Käärikul. Kahel päeval toimunud võistlus koosnes teooria- ja praktikavoorust botaanikas ja zooloogias. Esimesel päeval vastati teoorivooru küsimustele ning käidi koos juhendajatega ümbruskonnas botaanilistel ja zooloogilistel õppekäikudel. Teise päeva kabinetivoorudes tuli rakendada nii oma praktilise loodusetundmise kogemusi kui ka eelmisel päeval omandatud teadmisi.

Võistluse parimaks osutusid

  1. klassi arvestuses Martin Vesberg Saaremaa ühisgümnaasiumist,
  2. klassi arvestuses Gerda Jamsja Kadrina keskkoolist
  3. klassi arvestuses Marleen Vahu Saaremaa ühisgümnaasiumist,
  4. klassi arvestuses Karl Hendrik Tamkivi Saaremaa ühisgümnaasiumist.

Bioloogiaolümpiaadi toimkonna esimees Ene Örd tõstab esile Saaremaa ühisgümnaasiumi õpetaja Inge Vahteri töö, kelle õpilased said esikoha koguni kolme klassi arvestuses. Võistluse noorim osaleja oli viienda klassi õpilane Silver Nikkel Metsküla algkoolist, kes sai kuuenda klassi õpilaste arvestuses kolmanda koha.

Täielikud tulemused koos žürii otsusega ning olümpiaadi ülesanded leiab TÜ teaduskooli lehelt.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!