Rakveres annab vesi õuesõppele jõudu

25. mai 2016 TLÜ Rakvere kolledž - Kommenteeri artiklit

Täna ja homme ehk 25. ja 26. mail toimub TLÜ Rakvere kolledžis rahvusvaheline õuesõppe konverents. Teema on merekultuuri aastale kohaselt „Vesi meile jõudu annab, vesi suuri laevu kannab”.

124 osalejast on enamik lasteaiaõpetajad, esindatud on ka klassiõpetajad, muuseumite ja loodushariduskeskuste töötajad ning lihtsalt huvilised. Teadmiste ja oskuste pagasit saab täiendada õpiõuedes, kus tegevusi viivad läbi nii professionaalsed koolitajad kui ka lasteaiaõpetajad. Väliskülalistest jagavad oma kogemusi ja mõtteid Zilvinas Karpis Vilniuse õuesõppe-lasteaiast ja Angel Scollan Middlesexi ülikoolist Londonist.

Teemad ulatuvad looduse tundmaõppimisest, käelisest tegevusest ning muinasjuttudest nutivahendite kasutamiseni. Paralleelselt tegutseb 5–6 õpiõue, kolledži kodulehelt leiab konverentsi järel infot kõikides õpiõuedes toimunu kohta.

„Osalejate tagasiside on olnud väga hea, olen igal aastal pidanud andma lubaduse, et konverents tuleb ka järgmisel aastal,” ütles ettevõtmise korraldaja, kolledži eelkoolipedagoogika lektor Lehte Tuuling.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!