Romade arenduspäeval on kõne all romade kultuuri- ja hariduselu edendamine

13. mai 2016 Aneth Rosen kultuuriministeeriumi kommunikatsiooniosakonna peaspetsialist - Kommenteeri artiklit

Täna, 13. mail algusega kell 12.30 toimub Tartus haridus- ja teadusministeeriumi suures saalis romade kultuuri- ja haridusalane arenduspäev. Arenduspäeval arutlevad romade kogukonna ning kultuuri- ja haridusvaldkonna esindajad lahenduste üle, kuidas edendada romade kogukonna kultuuri- ja hariduselu ning toetada nende lõimumist.

Ettekannetega astuvad üles Euroopa romade foorumi juht Eestis Roman Lutt, etnoloog Eva-Liisa Roht, Kohila gümnaasiumi psühholoog Reet Reispass, Tallinna ülikooli õppeosakonna e-õppe keskuse õppedisainer Palmi Rätte, Tallinna ülikooli digitehnoloogiate instituudi haridustehnoloogia keskuse vanemteadur Kai Pata ning Läti kultuuriministeeriumi romade integratsiooni ekspert Deniss Kretalovs.

Päeva lõpetab roma kultuuri viljelev ansambel Maljarka.

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!