Sajad õpilased kogunevad üle Eesti toetamaks „Sallivat kooli”

12. mai 2016 Kadi Hainas lastekaitse liit - Kommenteeri artiklit

12. mail toimub üle Eesti 14 foorumlauda edendamaks sallivat koolikeskkonda. Foorumlaual arutlevad koolinoored koos ekspertidega sallivuse, kiusamise, märkamise ja hoolimise teemadel. Foorumlaua tulemusel selgitatakse välja iga maakonna murekohad, et juba sügisest hakata noorte pakutud ideid ellu viima.

Sallivuspäev hõlmab kogu Eestit ja kaasab noori Eesti igast paigast.

Eesti õpilasesinduste liit koostöös lastekaitse liidu ja MTÜ Foorumteatriga käivitas projektiga „Salliv kool” märtsis üle-eestilise kampaania. Projekti eesmärgiks on tõstatada taas koolikiusamise temaatika ja keskenduda ideaalse koolikeskkonna loomisele.

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!