Kaks näitust Kullo lastegaleriis

27. mai 2016 Kullo lastegalerii - Kommenteeri artiklit

Tallinna tugikeskuse Juks ja Kaarisilta ry ühisnäitus „Linnutee … Linnunrata” 24.05‒04.06.

Näituse pealkiri „Linnutee” sümboliseerib silda lähedaste naabrite vahel. Samuti viitab ta soome-ugri rahvaste maa loomise mütoloogiale, mille kohaselt tekkis maa pärast linnumuna lõhkemist.

Enamik töid on valminud spetsiaalselt selle näituse jaoks. Tööd on lennuka fantaasiaga, kujutades nii linde kui ka neide, nii supernoovasid kui ka tähekettaid. Igal munast koorunud tööl on jutustada oma eripärane lugu. See kõik on meie ühine maailm.

Kaarisilta ry on alates 1987. aastast toimiv tegevuskeskus erivajadustega inimestele. Keskus asub looduslikult kaunis kohas Villähdes endises härrastemajas, umbes 10 km kaugusel Lahti linnast. Keskuse eesmärk on toetada erivajadustega inimeste kunsti- ja muusikalist tegevust.

 

Tallinna Laagna gümnaasiumi 10. ja 11. klassi hiina maali grupi näitus “Hiina maali ainetel” on Kullo lastegalerii Hallis Keldris 23.05-04.06. Juhendaja Eve Ader.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!