Tallinna ülikoolis käib Shanghai haridusmess

13. mai 2016 TLÜ - Kommenteeri artiklit

Täna on Tallinna ülikoolis nelja tunni vältel esindatud nii maailma 50 parima kuuluvaid Shanghai ülikoolid, näiteks Fudani ülikooli ja Shanghai Jiao Tongi ülikooli kui ka headesse PISA tulemustesse panustanud üldhariduskoolid. Kohal on 27 kõrgkooli ja seitsme üldhariduskooli esindajad.

Tallinna ülikooli poolt on messi partner Konfutsiuse instituut.

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!