Täna selgusid Eesti koolide kõige nutikamad netis

17. mai 2016 Kadi Hainas MTÜ Lastekaitse Liidu kommunikatsioonijuht - Kommenteeri artiklit
„Nutikalt netis“ finalistid, žürii ja juhendajad.

„Nutikalt netis“ finalistid, žürii ja juhendajad.

Täna toimus Energia Avastuskeskuses „Nutikalt netis“ koolidevahelise võistlusmängu finaalvõistlus, mille võitsid Kristiine gümnaasiumi õpilased Madli Kaljo, Henri Haugas, Oliver Sild, Rasmus Lukas, Kristjan Mäetalu ja Tuuli Torop.

Finaalis võistlesid omavahel eelvoorude parimad, kelle seast pälvis teise koha Kuusalu keskkool, kolmanda koha Elva gümnaasium ning neljanda koha Ilmatsalu põhikool.

Iga kooli võistkonda kuulusid kuni kuus 6.‒7. klassi õpilast, kellel oli tulnud eelnevalt läbida nii piirkonnavoor kui ka poolfinaal. Finaalis tuli õpilastel tutvustada oma kooli ja võistlusmängu käigus õpitut ning näidata oma teadmisi interneti ja nutivahendite „Kuldvillaku” stiilis viktoriinis. Lisaks olid kõik finaalis osalenud meeskonnad läbi viinud ulatusliku veebiküsitluse, kus uuriti kaasõpilaste aktiivsust Facebooki keskkonnas, nutiturvalisuse strateegiad, nende teadlikkust targaltinternetis.ee ja Lasteabi telefoni olemasolust jne.

Kõik võistlusmängude jooksul loodud materjalid ning võistluste tulemused on leitavad www.targaltinternetis.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!