Tänasest saab raha küsida lastega seotud projektidele üle Eesti

3. mai 2016 Jaanus Murakas Epiima juhatuse esimees - Kommenteeri artiklit

äna sai alguse heategevuskampaania „Epiim Eesti laste heaks”, mille raames kogutakse kuu ajaga kokku parimad lastega seotud ideed ning toetatakse nende elluviimist juba sel suvel kümnete tuhandete eurode eest.

Eesti piimafarmeritele kuuluva Epiima juhatuse esimehe Jaanus Muraka sõnul viidi eelmisel aastal koostöös MTÜ-ga Koos Laste Heaks alanud kampaanias ellu enam kui 30 000 euro eest laste unistusi. Sel aastal annetab Epiim kuni mai lõpuni igalt müüdud juustupakilt kümme senti Eesti laste heaks loodud heategevusfondi.

Kampaania patrooni ja žürii liikme Hanna-Liina Võsa sõnul otsitakse üle Eesti projekte, mis looks lastele uusi ja arendavaid vaba aja veetmise võimalusi. „Mina soovitangi laste endi käest küsida, millest nad oma kodukandis kõige rohkem puudust tunnevad või mis neile enim rõõmu valmistaks,” lausus Võsa ning lisas, et eelmisel aastal leiti niiviisi väga erilisi soove, alates kiige- ja keksuplatsidest lõpetades robootikaringi ja merepäästjate laagriga.

Selle aasta esimese projektina toetas „Epiim Eesti laste heaks” täna avaüritusel Hanna-Liina Võsa eestvedamisel loodavat uut laste muusikalikooli, kinkides koolile vajaliku noodijoonestikuga tahvli. Kõigi teiste ideid oodatakse 15. juunini aadressil www.epiim.ee/lasteheaks. Igat projekti toetatakse kuni 3000 euroga ning see peab olema ellu viidud aasta lõpuks.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!