TLÜ vilistlaspäev üllatab Elava Raamatukoguga

19. mai 2016 Sulev Oll Tallinna ülikooli kommunikatsioonijuht - Kommenteeri artiklit

Homme, 20. mail on Tallinna ülikool suuresti vilistlaste päralt. Kell 14 Astra foorumis algavas Elavas Raamatukogus jagavad teiste hulgas oma värvikaid lugusid Jüri Muttika, Meelis Kompus, Janne Andresoo, Helmen Kütt, Jaak Salumets, Jürgen Rooste, Karmen Ong, Mihkel Ulk, Margus Abel, Neeme Lumi, Sven Soiver, Romil Rõbtšenkov ja Kalev Pihl.

Kogu päeva vältel toimuvad instituutides arutelud, kohtumised õppejõududega, erinevate keskuste ja laborite külastused.

Kell 17 algab ruumis A-206 akadeemiline tund rektoriga, kus professor Tiit Land räägib ülikooli muutusrohkest olevikust ja selgetest tulevikuplaanidest.

Ursa võimlas kohtuvad kell 15 ülikooli töötajate ja vilistlaste võistkonnad, et pidada maha sõbralik võrkpallimatš. Platsile tuleb ka rektor Tiit Land.

Best of BFMi galal saab nautida aasta parimaid tudengifilme.

Kell 18.30 on kõik teretulnud ülikooli aasta silmapaistvate vilistlaste tunnustamisele Nova telestuudios ja vilistlasõhtule ansambliga Anna Curly & The Band. Õhtut juhib teleajakirjanik ja vilistlane Marian Võsumets.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!