Usklik: erinev või eriline?

18. mai 2016 Mari Sieberk Tallinna keskraamatukogu arendusjuht - Kommenteeri artiklit

Teisipäeval, 24. mail kell 17.30 toimub Tallinna keskraamatukogu rõdusaalis (Estonia pst 8) kohtumistesarja „Erinev või eriline?” eelviimne üritus. Seekordsed külalised on Age Ploom (kristlane, ortodoks) ja Maria Bogdanovitš (moslem), kes vestlevad islamist, religioonide dialoogist ja kultuuride suhtlusest. Saame vastuse küsimusele, kas usklik tunneb ennast tänapäeva Eestis erineva või erilisena. Kas piirid usklike ja ateistide vahel on üldse olemas või on inimlikud unistused ja mured universaalsed?

Kohtumistesari „Erinev või eriline?” toimub Nordplusi projekti toel.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!