Vabavaratalgud 7. mail kell 12 IT-kolledžis

4. mai 2016 Marje Meenov Eesti infotehnoloogia kolledži turundusjuht - Kommenteeri artiklit

Laupäeval, 7. mail kell 12–20 toimub IT-kolledžis „Teeme ära!” ettevõtmise raames VABAVARATALGUD.

Talgute eesmärk on aidata inimesi, kelle arvutites töötab näiteks MS Windows, MS Office, kuid mitte ainult – teretulnud on kõik arvutikasutajad, sõltumata olemasolevast tarkvarast, kes soovivad kasutada kaasaegset vabavara ning olla oluliselt paremini kaitstud pahavara, nuhkvara, reklaamvara vastu. Pakume seda kõike tasuta kogukonna hüvanguks. Samuti pakume võimalust osa saada töökindlast ja turvalisest vabavarast ning ühineda vabavara kogukonnaga.

Lisainfot ja üritusest osavõttu saab registreerida siin.

Vabavara talgupäeval kella 10–14 on IT-kolledžis avatud ka kohvik bitStop. Kohviku menüüd ja tegemisi saab jälgida Facebookis.

Kohtumiseni vabavaratalgutel!


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!