Venemaa hääled Tartus: Artemi Troitski avalik loeng

9. mai 2016 Avatud Eesti Fond - Kommenteeri artiklit

Teisipäeval, 10. mail peab nimekas vene ajakirjanik ja kriitik Artemi Troitski Tartus avaliku loengu Venemaa poliitilisest arengust ja nende mõjudest Eestile.
Oma loengus „Venemaa: tundmatu uppuv objekt” analüüsib Artemi Troitski põhjalikult Venemaa kaasaegset poliitilist režiimi, selle tulevikuväljavaateid ning võimalikku mõju Eestile. Loeng toimub teisipäeval, 10. mail kell 12.15 Lossi 36–214 (TÜ ühiskonnateaduste instituut).
Loe lisa ja registreeru Facebookis.
Populaarne ajakirjanik, blogija, muusikakriitik, aktivist ja Moskva Ülikooli õppejõud Artemi Troitski (s 1955) mängis 1980ndatel olulist rolli noorte nõukogudevastases liikumises, kuid teda võib pidada ka kaasaegse Venemaa tunnustatud teisitimõtlejaks ja arvamusliidriks. Troitski on keskkonnaorganisatsiooni Greenpeace Venemaa haru juhatuse liige. Olles Vladimir Putini häälekas kriitik, tuli tal Venemaalt lahkuda ning elab nüüd oma perega Tallinnas.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!