Haridus- ja teadusministeerium kutsub alustavaid koolijuhte kandideerima arenguprogrammi

2. juuni 2016 HTM - Kommenteeri artiklit

Haridus- ja teadusministeerium kutsub esimest korda koolijuhi ametisse asuvaid üldhariduskoolide ja kutseõppeasutuste direktoreid kandideerima nende jaoks koostatud arenguprogrammi.

Programmi kandideerimise hetkeks peab olema sõlmitud tööleping ning juba töötavatel direktoritel ei tohi ametis oldud aeg ületada 12 kuud. Kandideerida saab juuli lõpuni, programm alustab käesoleva aasta augustis ja lõpeb juunis 2017. Osalema valitakse konkursi alusel kuni 18 koolijuhti.

Programmi käigus süvendatakse arusaama juhirollist ja nüüdisaegsetest juhtimisteooriatest ning arendatakse koolijuhi tööks vajalikke kriitilisi oskusi. Õpitakse, kuidas rakendada kogu koolimeeskonna, õpilaste ja vanemate potentsiaali, et kool töötaks kõigi jaoks paremini.
Kandideerimise ja programmi lisainfo.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!