Kadriorus peetakse spordimessi

14. juuni 2016 - Kommenteeri artiklit

15. juunil kella 15–21 peetakse Tallinnas Kadrioru staadionil suurt spordimessi.

Noored ja vanad, suured ja väikesed on oodatud uudistama erinevaid spordialasid ja oma käega proovima võistlusvahendeid ja -riideid. Nõu jagavad treenerid ja olümpiavõitjad, Rio koondislased, tipptasemel pallimängijad, tehnikasportlased, telenäod ja dopingukütid.

Esinevad Uku Suviste, Lasteekraani muusikastuudio lapsed ning klassikatähed.

Samas saab kaasa elada „TV 10 olümpiastardi” finaalile.

Sissepääs tasuta.

Lisainfo www.ekjl.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!