Kooliaasta lõppes majandus­mänguga

3. juuni 2016 Sirje Pärismaa toimetaja - Kommenteeri artiklit

Tartu Variku kooli majanduskallakuga klassid lõpetasid kooliaasta majandusmänguga, mis pani proovile nende loovuse ja meeskonnatöö oskuse.

Klassidel tuli kooli ümbruses läbida punkte, kus nooremal ja vanemal vanuseastmel olid omad ülesanded. Näidata tuli kooliaastaga kogunenud majandusteadmiste raudvara, aga päästa valla ka loovus. Eriti nõudis nutikat meelt vanematele klassidele antud ülesanne – sõiduki valmistamine. Kasutada võis nii enda kaasa võetud kui ka kooli antud materjale. Kooli huvijuhi Kati Kirikali sõnul oli vaid üks tingimus: sõiduk peab suutma edasi liikuda.

Kunstiklassid võtsid oma kooliaasta kokku traditsioonilises kunstilaagris.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!