Miks.ee suvekool tuleb taas

15. juuni 2016 - Kommenteeri artiklit

Seekordses suvekoolis keskendume sellele, kuidas ühendada jõudusid, et saada laiemat kandepinda ning kuidas paremini lõimida formaal- ja mitteformaalharidust. Kahe päeva jooksul on võimalik läbi juhitud rühmatööde analüüsida praeguseid koostöövõimalusi ja -takistusi, ning saada nõuandeid nende takistuste ületamiseks.

Osalema on oodatud LTT-valdkonna huvihariduse pakkujad, üldhariduskoolide esindajad, samuti kutsekoolide, kohalike omavalitsuste ja ettevõtete esindajad.

 Täpsem info ja registreerimine miks.ee veebis.    

KOHTADE ARV ON PIIRATUD. KES EES, SEE SEES!

Lisainfo: Kaili Kaseorg-Cremona, tel 5805 0869


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!