Narva kutseõppekeskus korraldab esimest korda noormeistrite suvekooli

2. juuni 2016 Narva kutseõppekeskus - Kommenteeri artiklit

Juuni alguses korraldab Narva kutseõppekeskus esimest korda noormeistrite suvekooli, et tutvustada nii üldhariduskoolide õpilastele kui kõigile teistele huvilistele ametiõppe erialasid.

Suvekool kestab 7.‒9. juunini. Kokku 41 välkkursusel tutvustatakse kuue valdkonna võimalusi. Need on IT, auto, teenindus, mehaanika ja metallitöötlus, ehitus ning energeetika ja automaatika.

Kutseõppekeskuse direktori Riina Veidenbaumi sõnul oodatakse osalema kuni 600 inimest, mis on küll ambitsioonikas eesmärk, ent arvestades piirkonna huvi kutseõppe vastu, ei ole mõtet madalaid sihte seada. „Kahtlemata on oodatud ka kõik need, kel üks amet juba omandatud ja soovivad oma ampluaad laiendada või spetsialiseeruda mõnele uuele alale,” ütles ta.

Näiteks saab suvekoolis koostada elektriskeeme, proovida kätt keevitussimulaatoril, tutvuda energeetika ja automaatika valdkonna laborite ja 3D-mudelduse võimalustega, 2D-animatsiooni, rehvitööde, valmistada liivaküpsiseid jne. Meistriklassidesse saab registreeruda Narva kutseõppekeskuse kodulehel.

Ka suvise vastuvõtu kohta loe kooli koduleheküljelt.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!