Asjade interneti ja Big Data eksperdi Mark Torri loeng IT-kolledžis

30. aug. 2016 IT-kolledž - Kommenteeri artiklit

6. septembril kell 12 peab IT-kolledžis avaliku loengu asjade interneti ja Big Data hinnatud ekspert Mark Torr, kes on Microsofti Kesk- ja Ida-Euroopa regiooni analüütika ja IoT-valdkonna vastutav tootejuht. Loengu juhatab sisse Primend OÜ tegevjuht Toomas Mõttus.

Mark Torr on andmehalduse, analüütika ja aruandluse vallas töötanud üle 20 aasta, enamik sellest möödus juhtivatel kohtadel SAS-instituudis. Ta on töötanud klientidega tervest maailmast ja kõikidest valdkondadest, aidates neil näha, kuidas analüütikaga andmed ettevõttele tõeliseks väärtuseks muuta. Mark Torr on analüütika ja suurte andmete valdkonnas tuntud tegija, lisaks on ta aktiivne ja väärtustatud blogija ning arvamusliider IoT ja Big Data teemadel.

IT-kolledži loengul keskendub Mark IoT ja analüütika visioonile aastaks 2020 ning samuti räägib juba olemasolevatest ja töötavatest lahendustest. Mark on tuntud oma elavate ja praktilistest näidetest tulvil loengute poolest, mis on nii inspireerivad kui ka kohe praktikas rakendatavad.

Avalik loeng on inglise keeles ja toimub IT Kolledži õppehoones Mustamäel, Raja 4C, auditooriumis 314.

Avalikust loengust toimub ka otseülekanne IT-kolledži kodulehel.

Liitu avaliku loenguga Facebookis.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!