Eesti loodusainete õpetajate liidu keskkonnahariduse ajakiri Kägu ootab õpetajate kaastöid

18. aug. 2016 Eesti loodusainete õpetajate liit - Kommenteeri artiklit

Eesti loodusainete õpetajate liidu keskkonnahariduse ajakiri Kägu jätkab ilmumist. Ootame õpetajate ja kõigi keskkonnaharidusest huvitatute kaastöid: heade kogemuste ja huvitavate projektide kirjeldusi, tööjuhendeid, metoodilisi juhendeid, tunnikonspekte, kontrolltöid jms keskkonnahariduse, bioloogia, geograafia, loodusõpetuse, keemia vms alal. Kaastöö võib olla mis tahes keskkonna- või loodushariduslikul teemal, artikli maksimaalne maht on neli lehekülge (1 lk sisaldab 1800 tähemärki koos tühikutega), oodatud on ka artiklit illustreerivad fotod koos autori nime ja selgitava allkirjaga.

Kägu peamisteks lugejateks on õpetajad ja keskkonnaharidusest huvitatud. Ajakiri ilmub projektipõhiselt üks kord aastas, toetab SA Keskkonnainvesteeringute Keskus.

Kaastöö kirjutamist ei tasustata, kuid oma kogemuste trükisõnas avaldamine ning teistega jagamine annab õpetaja tööle lisaväärtust.

Ootame kaastöid hiljemalt 9. septembriks 2016, aadressil anne.kivinukk@gmail.com. Töö kättesaamisest teavitame saatjat lühikese e-kirjaga.

Ajakirja seniseid numbreid saab sirvida siin.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!