Emakeeleõpetajate teabepäevad 27. ja 28. septembril

30. aug. 2016 Sirje Mäearu Eesti Keele Instituut - Kommenteeri artiklit

Eesti Keele Instituut korraldab haridus- ja teadusministeeriumi toetusel emakeeleõpetajatele kaks piirkondlikku teabepäeva (varem nimetuse all „koolituskonverentsid”):

  • 27. septembril Tallinnas Roosikrantsi 6 ja
  • 28. septembril Tartus Ülikooli 8.

Algus kell 11.

Teabepäevade teema on „Vormi- ja sõnamoodustus”. Eesti Keele Instituudi keelekorraldaja Argo Mund räägib ÕS-i vormistikust ja keelenõuande vormimoodustusküsimustest, Tartu ülikooli dotsent Külli Habicht sagedasematest vormieksimustest ja nende tagamaadest ning Eesti Keele Instituudi vanemkeelekorraldaja Sirje Mäearu keelenõuande sõnamoodustusküsimustest.
Registreerida saab 21. septembrini meiliaadressil sirje.maearu@eki.ee. Kohtade täitumise korral võib registreerimine lõppeda varem. Osalemine on õpetajatele tasuta, osalejad saavad tõendi.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!