Esimene Narva suvelaat Joaorus ületas ootusi

17. aug. 2016 Karen Sukiasyan Narva kutseõppekeskuse arendusosakonna peaspetsialist - Kommenteeri artiklit

Esimest korda Narva jõe ääres Joaoru puhkealal korraldatud Narva kutseõppekeskuse suvelaat tõi kohale rohkem külalisi, kui korraldajad oodata oskasid.

Laada peakorraldaja, Narva kutseõppekeskuse arendusosakonna peaspetsialisti Karen Sukiasyani sõnul jäid uues kohas toimunud laadaga rahule nii korraldajad, külalised kui ka kauplejad.

„Lootsime, et inimesi tuleb palju, kuid nii suurt huvi ei julgenud küll ennustada,” ütles Sukiasyan. „Laada korraldamine Joaorus oli hea otsus ja usun, et andsime suure panuse puhkeala ja Narva promenaadi tuntuse tõstmiseks. Saime ka väga häid õppetunde, mida ja kuidas järgmisel aastal paremini teha.”

Laadal osalesid aktiivselt ka kutseõppekeskuse õpilased, kes andsid suure panuse nii ettevalmistustöödesse kui ka tegevusse kooli telgis. Esindatud olid ehitusviimistlejad, keevitajad, autotehnikud, õpilasfirmad, multimeedia eriala õpilased ja mitmed teised.

„Tanja Mihhailova esinemine kujunes oodatult laadapäeva naelaks ning tema pärast oli tulnud kohale väga palju inimesi. Ta on Ida-Virumaal üha populaarsem,” lausus Sukiasyan. „Ka kohalikud tantsu- ja lauluansamblid esinesid hästi, hoides pidevalt üleval mõnusat laadapäeva melu.”

Narva suvelaadal korraldasid Narva kutseõppekeskuse õpilased ja õpetajad mitmesuguseid meistriklasse ning müüsid omavalmistatud tooteid. Kohal olid kaupmehed ja käsitöölised Eestist, Lätist ja Leedust, pakkudes tooteid igale maitsele: kodutarbeid ja aiakaupu, mett, maiustusi ja lihakraami, suveniire ja käsitööesemeid, ehitusmaterjali ja tööstuskaupu. Suure panuse laada õnnestumisse andsid Toila Spa, Meresuu hotell, Tööriistamarket, Mariine Auto/Subaru ja Nooruse spaa.

Fotosid tänavusest suvelaadast vaata Narva kutseõppekeskuse kodulehelt.

 

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!