Hiiumaal kuulutatakse 1. septembril välja koolirahu

29. aug. 2016 MTÜ Lastekaitse Liit - Kommenteeri artiklit

1.septembril kell 12 algab õppeaasta Koolirahu lepingu allkirjastamise tseremoonia. Kärdla Linnapargis kuulutatakse Hiiumaa koolirahu saareks sõnumiga „Koolirahu iseenda sees igaveseks”.

Koolirahust saab rohkem lugeda lastekaitseliidu koduleheküljel, samast on koolidel ja klassidel võimalik alla laadida koolirahu leping.

Tseremoonia ajakava

11.30 Tarkusepäeva rongkäik algusega Pritsumaja parklast

12 Tarkusepäeva kontsert Kärdla Linnapargis

Allkirjastatakse koolirahuleping

13 Hiiumaa gümnaasiumi koolihoone avamine aadressil Uus tänav 4/1

Koolirahu on Eestis välja kuulutatud alates 1999. aastast, alates 2008. aastast toimub see MTÜ Lastekaitse Liit eestvedamisel. Koolirahu lepingu allkirjastavad haridusminister, MTÜ Lastekaitse Liit, Eesti Õpilasesinduste Liit, Hiiu maavanem ja MTÜ TORE esindajad.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!