Kutseharidust arendatakse Narvas nüüd ühendkooli koosseisus

31. aug. 2016 Ida-Virumaa kutsehariduskeskus - Kommenteeri artiklit

2000. aasta oktoobris nelja kooli ühendamisega loodud Narva kutseõppekeskus jätkab alates 1. septembrist Ida-Virumaa kutsehariduskeskuse koosseisus.

Narva kutseõppekeskuse direktori, ühendatud kooli õppedirektori Riina Veidenbaumi sõnul on kolme Ida-Virumaa kutsekooli ühendamises saadud hinnalisi kogemusi.

„Maakonna kolme kutsekooli ühendamine loob iga õppekoha õppijatele ja töötajatele uusi võimalusi, koostöö tööandjatega tiheneb, laieneb õppekavarühmade ja erialade valik. Koos on meil oluliselt mitmekülgsem kogemus ja laiapõhjalisemad teadmised, samuti avaram seadmepark,” ütles Veidenbaum

Suvine vastuvõtt tõi Narva ligi 500 uut õppijat, koos üleminevate gruppidega hakkab Ida-Virumaa kutsehariduskeskuse Narva õppekohas õppima 1050 õpilast.

Narva kutseõppekeskuse viimased lõputunnistused said 30. augustil pidulikul aktusel IT-projektide koordineerimise tugiisiku, hotelliteenindaja (osakutse toateenija ja osakutse hommikusöögi teenindaja) ja kelneri eriala lõpetajad.

Ida-Virumaa kutsehariduskeskuse kolmes õppekohas Jõhvis, Sillamäel ja Narvas õpib 17 õppekavarühmas uuel õppeaastal meistriks üle 2800 eri vanuses õppija.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!