Lasteaedade meeskondi oodatakse tasuta tarbijahariduse kursusele

31. aug. 2016 - Kommenteeri artiklit

Tartu ülikooli haridusteaduste instituudi õpetajate täiendkoolitus- ja kutseaastakeskus ootab lasteaedade meeskondi tasuta kursusele „Tarbijahariduse edendamine koolieelses lasteasutuses”.

Osalema oodatakse lasteaiaõpetajate 2–4-liikmelisi meeskondi, kuhu võivad kuuluda ka lasteaedade õppealajuhatajad ja direktorid.

Kursuse eesmärk on toetada ja innustada õpetajaid praktilise tegevuse ja kogemusõppe kaudu käsitlema tarbijahariduse teemasid lõimituna õppe- ja kasvatustegevusega. Olulisemad teemad, millest räägitakse, on tarbijakasvatus, kodune majandamine, isiklikud rahaasjad, turundus ja reklaam ning tarbija õigused ja kohustused.

Kursus toimub oktoobrist juunini Tartus ja selle maht on 64 tundi.

Kursusele kandideerimiseks tuleb esitada elektrooniline motivatsioonikiri teemal „Tark tarbimine meie lasteaias”. Motivatsioonikirja oodatakse 100 sekundi videona 19. septembriks aadressil marge.kimmel@ut.ee.

Kursuse läbiviimist toetab tarbijakaitseamet.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!