Tartu ülikooli IT-kursused gümnasistidele ja õpetajatele

24. aug. 2016 Tartu ülikool - Kommenteeri artiklit

TÜ arvutiteaduse instituut korraldab sel sügisel taas tasuta programmeerimisteemalisi e-kursuseid nii õpetajatele kui ka koolilastele. Kursused algavad septembris ning registreerimine on juba avatud.

Septembris algab App Inventoriga mobiilirakenduste loomise kursus, mis on mõeldud eelkõige kolmanda kooliastme õpetajatele. Kursus toimub peamiselt e-õppe vormis, kuid kahel korral on vaja tulla kontaktõppe päevadel ka kohale. Kursuse läbinud oskavad kasutada peamisi programmeerimiskonstruktsioone ning rakendada omandatud oskusi App Inventorit koolitundides kasutades.

Gümnasistidele algab septembris e-kursus arvutimängude loomisest programmeerimiskeeles Python, mis on eestikeelne. Venekeelsetel õpilastel on võimalik võtta multimeedia kursust, kus õpitakse pilditöötluse ja animatsiooni alustalasid. Multimeedia kursusel on ka jätkukursus, mis algab novembris ning kuhu registreerumine on juba avatud.

Kursuseid juhendavad kogenud spetsialistid arvutiteaduse instituudist ning need ei eelda eelnevaid teadmisi programmeerimisest.

Registreerumine ja täiendav info kõikide kursuste kohta vaata siit.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!