Vilde muuseum tähistab juubelit perepäevaga

26. aug. 2016 Kairi Tilga Eduard Vilde muuseumi juhataja - Kommenteeri artiklit

Eduard Vilde muuseum tähistab 27. augustil oma 70. sünnipäeva lustaka koguperepäevaga „Vilde vana roosa maja”. Sel päeval viib Vilde isiklikult lapsed Kadrioru pargi tuurile, ajaloolane Jaak Juske räägib Vilde-aegsest Tallinnast, avatud on õdus verandakohvik ja toimub palju muudki.

Kuna Vilde armastas iga päev kõndida oma kodust Russalkani ja tagasi, pakume ka lastele võimaluse kirjanikuhärra sabas kaasa teha tervistav jalutuskäik ja avastada toredaid fakte Vilde-aegsest Kadriorust. Ilusa ilma puhul saavad kõik proovida Vilde roosat maja maalida, majas sees saab aga läbida keeledetektiivi rada ja tutvuda 10 asjaga, mida Vilde muuseumis kindlasti peab nägema. Lisaks saab väikeste kirjanike toas proovida Vilde kombel sulega kirjutamist.

Kell 15 on emadele-isadele muuseumis Jaak Juske loeng „Jalutuskäik Vilde-aegses Tallinnas”. Avatud on Kadrioru kõige õdusam verandakohvik ja muuseumipoeke. Igale lapsele kingituseks kõrrevuntsid ja võimalus hr Vildega pilti teha.

Sissepääs muuseumipiletiga. Täpsem info: www.linnamuuseum.ee/vilde


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!