Alustab koolinoorte kirjanduslik mälumängusari

6. sept. 2016 Eesti lastekirjanduse keskus - Kommenteeri artiklit

Sügisel toimub taas Tallinna ja Harjumaa 5.–7. klasside õpilastele mõeldud kirjanduslik mälumäng. Sel aastal on fookuses kirjanik Astrid Lindgreni kolm ümmarguse sünnipäevani jõudnud raamatut: „Meisterdetektiiv Blomkvist” – 70, „Hulkur Rasmus” – 60 ja „Röövlitütar Ronja” – 35. Igast koolist oodatakse osalema üht viieliikmelist võistkonda. Eelvoor toimub 19. oktoobril, poolfinaal 9. novembril ning finaalmäng 23. novembril. Info ja registreerimine.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!