Eesti kunstiakadeemias alustab täna 368 uut tudengit ja kaks uut dekaani

2. sept. 2016 EKA - Kommenteeri artiklit

Täna, 2. septembril kell 14 toimub Kino Sõpruse saalis Eesti kunstiakadeemia õppeaasta pidulik avaaktus, kus rektor akadeemik Mart Kalm ja dekaanid tervitavad 368 värsket üliõpilast, kes asuvad õppima ligi 30 vabade kunstide, kunstikultuuri, disaini ja arhitektuuri valdkonna õppekavale.
Bakalaureuseõppes alustab õpinguid 196 tudengit, magistriõppes 116, arhitektuuri ja linnaplaneerimise integreeritud õppes 24, uuenenud kunstiõpetaja ühisõppekaval TLÜ-ga 10 ja ingliskeelsel EKA-TTÜ ühisel disaini ja tootearenduse õppekaval 13 tudengit. Doktoriõppes alustab õpinguid üheksa tudengit.
Kokku 345, koos ühisõppekavadega aga 368 uut tudengit eri riikidest.
Uuest õppeaastast on asunud ametisse kaks uut dekaani: vabade kunstide teaduskonda asus juhtima senine installatsiooni ja skulptuuri osakonna professor Kirke Kangro ning disainiteaduskonna etteotsa graafiline disainer ja kunagine graafilise disaini osakonna dotsent Kristjan Mändmaa.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!