GameKingi mänguautomaatidega lõbutsedes toetad lastefondi

13. sept. 2016 SA TÜK Lastefond - Kommenteeri artiklit

Alates septembrist annetab mänguautomaatide operaator GameKing oma kaubanduskeskustes asuvate automaatidega tehtud mängude pealt osa TÜ kliinikumi lastefondile.

GameKingil on Eesti ja Läti kaubanduskeskustes kokku ligi sada meelelahutuslikku ja harivat mänguatraktsiooni. Alates 1. septembrist annetab operaator iga lastefondi kleebisega tähistatud mänguseadmega tehtud sõidu või mängu pealt kaks senti fondile raskelt haigete laste ravireiside toetuseks.

„Kui arvestada, et kaasame koostöösse lastefondiga pooled meie mängudest, siis saab meie igakuiseks panuseks olema arvestatav summa, mis jõuab otse abivajavate lasteni,” räägib GameKingi automaate opereeriva ettevõtte Borealis Holding OÜ juhatuse liige Timo Simonlatser. „Igal aastal oleme turule toonud harivad ja lastes oskusi arendavad mänge. Käesoleval aastal võtsime hea meelega vastu otsuse ja lõime käed lastefondiga, et osa mänguseadmete tulust anda tagasi laste tervishoiu edendamiseks.”

Lastefondi strateegiajuht Küllike Saar peab GameKingi algatust väga tänuväärseks, sest tegemist on taas kord suurepärase näitega ettevõtete püsivast annetamisest.

Lastefond on sel aastal toetanud ja toetamas seitsme lapse ravireise välismaale, kokku rohkem kui 21 000 euroga. Mänguautomaadid, millega mängides saad neid lapsi toetada, tunned ära spetsiaalse Lastefondi logoga kleebise järgi.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!