Hull Teadlane ja Tartu mänguasjamuuseum kutsuvad ohtlikke mänguasju uurima

16. sept. 2016 Tartu ülikooli muuseum - Kommenteeri artiklit

Ka sel sügisel ootavad Hull Teadlane ja Tartu mänguasjamuuseum lasteaia- ja kooligruppe programmi „Mäng kohtub teadusega”, kus uuritakse mänguasjamuuseumi näitust „OH, KUI OHTLIK!”. Mis on tänapäeva laste mänguasjakasti sees? Kas mõnest asjast tasub hoiduda? Mille alusel valik teha?

Selgitame koos Hullu Teadlasega välja, mille poolest on mõned mänguasjad ohtlikud. Demonstreerime põnevaid eksperimente.

Tartu mänguasjamuuseumi ja Tartu ülikooli muuseumi ühisprogramm lasteaia- ja kooligruppidele (5‒10 eluaastat) toimub

20. septembril, 27. septembril, 5. oktoobril, 13. oktoobril ja 20. oktoobril kella 9.30‒10.30 ja 11‒12. Vajalik eelnev registreerimine.

Programm kestab 60 minutit.
Hind 6 eurot osaleja kohta.
Toimumiskoht Tartu mänguasjamuuseumi põhimaja, Lutsu 8.
Registreerimine ja info telefonil 7361 554 või ave.viirma@mm.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!