Lastekaitse liidu üldkogu kinnitas ametisse uue juhi

30. sept. 2016 MTÜ Lastekaitse Liit - Kommenteeri artiklit

MTÜ Lastekaitse Liit üldkogu valis täna uueks juhatajaks Tõnu Poopuu, kes omab pikaajalist kogemust lapse õiguste ja heaolu tagamisel ning on panustanud aastaid lastekaitse korralduse ülesehitamisse nii kohalikul kui riigi tasandil.
Tõnu Poopuu on lõpetanud Tallinna ülikooli sotsiaaltöö eriala ja töötas alates 2010. aastast sotsiaalministeeriumis esmalt lapse õiguste juhina ja hiljem lastekaitsepoliitika juhina. Varem on Poopuu töötanud Pärnu pereabikeskuse juhi ja Pärnu lastekaitse peaspetsialistina.
MTÜ Lastekaitse Liit (www.lastekaitseliit.ee) tähistab pühapäeval, 2.
oktoobril, oma 28. taasloomise aastapäeva. Liidu liikmeskonda kuulub 34 juriidilist isikut: lastekaitse ühingut, seltsi või klubi.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!