Lastekaitse liidu üldkogu kinnitas ametisse uue juhi

30. sept. 2016 MTÜ Lastekaitse Liit - Lastekaitse liidu üldkogu kinnitas ametisse uue juhi kommenteerimine on välja lülitatud

MTÜ Lastekaitse Liit üldkogu valis täna uueks juhatajaks Tõnu Poopuu, kes omab pikaajalist kogemust lapse õiguste ja heaolu tagamisel ning on panustanud aastaid lastekaitse korralduse ülesehitamisse nii kohalikul kui riigi tasandil.
Tõnu Poopuu on lõpetanud Tallinna ülikooli sotsiaaltöö eriala ja töötas alates 2010. aastast sotsiaalministeeriumis esmalt lapse õiguste juhina ja hiljem lastekaitsepoliitika juhina. Varem on Poopuu töötanud Pärnu pereabikeskuse juhi ja Pärnu lastekaitse peaspetsialistina.
MTÜ Lastekaitse Liit (www.lastekaitseliit.ee) tähistab pühapäeval, 2.
oktoobril, oma 28. taasloomise aastapäeva. Liidu liikmeskonda kuulub 34 juriidilist isikut: lastekaitse ühingut, seltsi või klubi.