Lõpeb registreerimine õpilasakadeemiasse

21. sept. 2016 TLÜ - Kommenteeri artiklit

Tallinna ülikooli õpilasakadeemia alustab 13. õppeaastat. Noortel on valida seitsme kursuse vahel nii kommunikatsiooni, psühholoogia, meedia, eripedagoogika, võõrkeelte kui ka projektijuhtimise valdkonnas.

Õpilasakadeemia on mõeldud neile, kes õpivad gümnaasiumis või kutsekoolis või on need juba lõpetanud , aga otsivad haridustee jätkamise võimalusi. Kursusi viivad läbi Tallinna ülikooli õppejõud ja muud oma ala asjatundjad. Esmakordselt on üks kursustest inglise keeles.

Kursusel saadud ainepunktid saab kanda üle mis tahes kõrg- või kutsekooli. Mitmed keskkoolid pakuvad võimalust õpilasakadeemia kursusega asendada kooli valikaineid või lausa koolieksami.

Sgissemestrile saab registreerida 22. septembrini. Enam kui 110 noort on oma valiku juba teinud ja huvipakkuva kursuse leidnud.

Täpsem info kursuste kohta siin ja Facebookis.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!