Ministeerium koondab haridusteabe ja -teenused ühtsesse portaali

9. sept. 2016 HTM - Kommenteeri artiklit

Haridusportaalist saab seni pea paarisajas veebis olev õppimisega seotud info selgelt, lihtsalt ja innustavalt ühest kohast kättesaadavaks. Lisaks koostab ministeerium riigikoolidele ühise platvormi, millele nad saavad tulevikus oma kodulehed teha.

Portaali kõrvale luuakse ka ühine veebiplatvorm riigikoolidele, mille iga kool võib oma näo järgi kujundada. See võimaldab koolidel oma kodulehti hallata väiksema vaeva ja rahakuluga ning uutel kodulehtedel omavahel ja erinevate infosüsteemidega suhelda.
Haridusportaali loomist alustatakse veebi parima kasutajakogemuse ja kodaniku vajaduste analüüsimisega. Analüüsist lähtutakse portaali ehitamisel, et koondada sinna kogu haridusalane teave ja e-teenused 2018. aasta kevadeks.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!