Pärnus toimub esimene Eesti õpilasfirmade äriideede genereerimise üritus

6. sept. 2016 - Kommenteeri artiklit

9.‒11. septembrini toimub Pärnu Koidula gümnaasiumis Eesti esimene õpilasfirmade alustamise üritus Hakkaton. Üritusele on oodatud 80 gümnaasiumi- ja kutsekooliõpilast üle Eesti.

48 tunni jooksul aitavad rahvusvahelise kogemusega disainerid, turundajad, müügigurud, tehnikaasjatundjad ja ettevõtjad koos Eesti koolides ettevõtlusõpet suunava programmi Junior Achievement (JA) vilistlastega leida õpilastel jätkusuutlikud äriideed, moodustada selle elluviimiseks vajalik meeskond ning teha esimesed kiired sammud, et oma toote või teenusega klientideni jõuda.

Ürituse mentorite nimekirjast leiab sellised tuntud ettevõtjad nagu Sten Tamkivi, Yrjö Ojasaar, Kristel Kruustük ja Jaanus Kase. Hakkatoni korraldab endisi õpilasfirmade tegijaid koondav vilistlasorganisatsioon JA Alumni Estonia.

Ürituse kohta saab lisainfot siit.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!