Põlva kunstikooli näitus Kullo lastegaleriis

6. sept. 2016 Kullo lastegalerii - Kommenteeri artiklit

5.–17. septembrini on Põlva kunstikooli õpilaste tööde näitus “Jänesed lahkuvad Põlvast”  Tallinna vanalinnas Kullo lastegaleriis.

Mahukal näitusel on eksponeeritud töid aastatest 2010–2016, on nii maali- ja tekstiilikunsti kui ka graafikat ning skulptuuri ja keraamikat.

Olete oodatud vaatama !

Fotosid vt Facebookist.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!